Oversæt til danskTranslate to englishÜbersetzen auf DeutschHusregler

IPA-Center Esbjerg - Husorden:

RENGØRING:

Huset klargøres til slutrengøring.

Gulvet i sal og spisestue fejes, borde sættes som ved modtagelsen og stolene sættes op.


Klik for stort foto (nyt vindue)

Efterladenskaber på tæpper skal fjernes og stedet om fornødent støvsuges.

I køkkenet skal alt være vasket og sat på plads. Komfur og køkkenbord tørres af.

Køleskabe og fryser tømmes og slukkes med åbne døre.

Sengelinned tages af og puder/dyner lægges sammenfoldet på sengen. Brugt linned lægges på gulvet i vaskerummet bag køkkenet.

Rengøringsartikler findes i vaskerummet. Støvsuger findes i vaskerummet, i skabet under trappen og på 1. sal i skabet for enden af gangen.

Sikringer findes i målerskabet i gangen ved værelse 3, samt i kælderen overfor varmeinstallationen.

Pas godt på IPA-Center Esbjerg.
Så er du altid velkommen igen!

MED VENLIG HILSEN STYREGRUPPEN

Lejebetingelser:

Priser for leje af faciliteter fremgår af prislisten. Depositum indbetales senest 14 dage efter aftalens indgåelse og restbeløbet indbetales senest 3 måneder før første lejedag.

Ved lejemålets oprettelse betales der et depositum på kr. 1000,00 – som ikke tilbagebetales ved en eventuel annullering af lejeaftalen. Ved annullering af lejemålet senere end 2 måneder før lejemålet, refunderes lejen ikke.

Flaskeøl og vand kan ved forudbestilling købes gennem centeret. Fadøl SKAL købes gennem centeret.

Efter brug af centeret skal der foretages oprydning i alle lokaler således, at alt efterlades som ved overtagelse af centeret. Køkken, grovkøkken og servicerum skal sammen med anvendt service være rengjorte. Service skal være stillet på plads. Karklude og viskestykker forefindes, men det anbefales at medbringe det selv ved større arrangementer. Rengøringsmidler, der forefindes under bordene i køkkenet må anvendes. Ekstra toiletpapir og papirhåndklæder findes i rummet ved kældernedgangen, ved vaskemaskinen.

Dyner og puder på værelserne må ikke anvendes uden betræk. Sker dette vil der blive foretaget rensning for lejers regning.

Lejer hæfter for eventuelt erstatning af ødelagt inventar, genstande eller service i centeret og udgiften vil blive påført regningen. Afregningen skal ske senest 7 dage efter datoen på den fremsendte faktura.

BEMÆRK :  Rygning indendørs i centret er ikke tilladt.
                       Hunde eller andre dyr har ikke adgang grundet allergi-risiko for andre gæster !